Is dit de toekomst voor Bond, James Bond? Reageren

Sinds Amazon de rechten voor James Bond heeft overgenomen, schieten de geruchten over de toekomst van het merk als paddenstoelen uit de grond. Een anonieme bron meldt nu aan de website Giant Freakin Robot dat Amazon wel heel grote plannen heeft, en net als Marvel één groot Cinematic Universe rondom de geheim agent wil creëren.

De vraag die veel mensen hebben is wat de toekomst brengt voor het karakter James Bond. No Time To Die zal in oktober dan eindelijk in de bioscopen te zien zijn, maar de verdere toekomst is onzeker voor het karakter. Nu lijkt er een tipje van de sluier opgelicht: Amazon wil veel en veel meer verhalen rondom James Bond maken.

Het miljardenbedrijf is van plan de Marvel-kant op te gaan en met een Bond Cinematic Universe allerlei verhaallijnen te verdiepen. Met de hoeveelheid aan schurken, bondgirls en andere karakters die de filmreeks heeft geïntroduceerd in de tientallen films is er in elk geval genoeg materiaal voor.

Bondfilm zonder 007?

We meldden al eerder dat niet iedereen gelukkig is met de overname van James Bond door Amazon, en dit nieuws zal in dat kamp ook niet worden bejubeld. Volgens sommigen is het karakter James Bond, zoals we hem kennen, in gevaar. Als er echt een Bond Cinematic Universe komt, zou het ook betekenen dat er Bondfilms gemaakt kunnen worden zonder dat 007 ook daadwerkelijk in de film voorkomt.

Of het Amazon lukt om fans van de serie met zo’n film gelukkig te stemmen, zal de tijd moeten leren.

Alle Bond films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet! Nu met extra EK-KORTING…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5