Waarom Daniel Craig een sekscoach nodig had voor No Time To Die Reageren

Stoer, koel, sophisticated; James Bond staat bekend om veel dingen, maar niet om het vragen van hulp. Maar the times they are a changing, zong Bob Dylan al. En dat geldt ook voor James Bond. Of beter gezegd: voor Daniel Craig, die voor No Time To Die een sekscoach inschakelde voor intieme scènes met onder anderen Bond girl Ana de Armas en Léa Seydoux.

Voor veel vrouwen is Daniel Craig het ultieme sekssymbool. En voor mannen een rolmodel. Logisch. Hij heeft charisma, een ruige uitstraling en een lichaam om jaloers op te worden. En hij is nog perfecter dan je denkt, want hij heeft het ultieme respect voor de vrouw.

Daniel Craig en zijn sekscoach voor No Time To Die

Voor de opnames van de vijfentwintigste James Bond-film werd hij ondersteund door een sekscoach. Dat kun je als een degradatie beschouwen, maar het tegendeel is waar: de sekscoach zorgde ervoor dat de bedscènes in No Time To Die voor zowel Daniel Craig als tegenspeelsters als Ana de Armas en Léa Seydoux zo comfortabel mogelijk verliepen.

no time to die, daniel craig, james bond, bond 25, seks, coach, scenes, sekscoach, bedscenes
Daniel Craig en Bond Girl Monica Bellucci in Spectre (Afbeelding: Columbia Pictures)

“Er is heel veel veranderd sinds het # MeToo-tijdperk. Het hele team leverde een extra inspanning om ervoor te zorgen dat alle sterren de ondersteuning kregen die ze nodig hadden op een set, ook tijdens gewaagde bedscènes. In deze tijd moet je voorzichtig zijn en dat is een positieve trend”, aldus een medewerker van de crew tegen The Sun.

Vooruitstrevend, niet alleen voor James Bond

De sekscoach werkte samen Daniel Craig, Ana De Armas, Léa Seydoux en andere castleden. Ze doorliepen samen het script en kregen tips en tricks om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelden. Vooruitstrevend, niet alleen voor James Bond, maar voor de hele industrie.

Daniel Craig werkte naast zijn kwaliteiten tussen de lakens ook aan zijn lichaam voor No Time To Die. Naast een sekscoach bleek de acteur, die voor het laatst James Bond speelt, ook een personal trainer nodig te hebben.

Maak kennis met Bondgirl Ana de Armas

We hebben het de hele tijd wel over Ana de Armas, maar wie is dat nou eigenlijk? Welnu, de nieuwe Bond girl is een actrice en model uit Cuba met looks waar je steil van achteroverslaat. Bekijk hier de foto’s van deze stijlvolle vrouw, die na No Time To Die niet meer uit Hollywood weg te denken zal zijn. Ja, stiekem zijn we een klein beetje jaloers op Daniel Craig en de nieuwe sekscoach.

Deze film bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5