We zijn weer een streamingdienst rijker: Sky Showtime Reageren

Momenteel is er aan veel dingen gebrek, aan streamingsdiensten in ieder geval niet!
Sky Showtime is vanaf vandaag actief in Nederland.

De dienst is nu beschikbaar en kost 6,99 euro per maand, maar je krijgt levenslang 50 procent korting. Je betaalt dan dus 3,49 euro per maand. De aanbieding geldt tot 6 december 2022.

Het is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global.

Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen acht grote studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De films en series die onder deze acht steunpilaren van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. In totaal zal er meer dan 10.000 uur aan content op het video on demand-platform verschijnen.

Het nieuwe streamingplatform richt zich op exclusieve series en films en werkt op alle populaire apparaten. Zo kun je kijken op je smartphone en/of tablet met de Android-app, is er een webversie voor je computer en is het mogelijk om via Android TV of Google TV te kijken. De dienst werkt dus prima met een Chromecast met Google TV op je televisie.

SkyShowtime in het kort:

  • Kost 6,99 euro per maand, tijdelijk 50 procent korting
  • Streamen in full-hd (later ook in 4K)
  • Downloaden van titels is mogelijk
  • Op drie apparaten tegelijk streamen
  • Meerdere gebruikersprofielen mogelijk

Op SkyShowtime zijn populaire titels als Dexter (New Blood), Halo, Yellowstone, The First Lady en de Star Trek-series te vinden, alsmede films als The Lost City, Jurassic World en A Quite Place. Ook kun je kijken naar het aanbod van tv-zenders MTV, Nickelodeon en Showtime zelf.

De maximale beeldkwaliteit van SkyShowtime is full-hd; in 4K kijken is pas op een later moment mogelijk. Streamen kan op maximaal drie apparaten tegelijk en het is – net als bij veel andere streamingdiensten – mogelijk om films en series te downloaden. Je hebt dan geen internetverbinding nodig om ze te bekijken, wat handig is in het vliegtuig of het openbaar vervoer.

Skyshowtime en alle andere streamingdiensten bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Je hebt nu al een nieuwe TV vanaf slechts €8,- per maand. Klik hier voor meer informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5