Werktitel en opnamestart The Mandalorian seizoen 3 gelekt Reageren

De werktitel van Disney+-serie The Mandalorian seizoen 3 is gelekt, evenals de maand waarin men begint met filmen. Tijd voor ruimtepiraten!

Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat op 30 oktober van start. Disney heeft er na het megasucces van het eerste seizoen van de Disney+ Original echter al genoeg vertrouwen in om ook een derde seizoen groen licht te geven.

The Mandalorian seizoen 3

Sterker nog, dat seizoen gaat later dit jaar al in productie. Showrunner Jon Favreau vertelde onlangs nog over de innovatieve manier waarop de Star Wars-serie wordt opgenomen, die het mogelijk maakt om op afstand samen te werken. De huidige pandemie gooit dus gelukkig geen roet in het eten.

Moff Gideon-acteur Giancarlo Esposito had het tijdens een interview zelfs al over een vierde seizoen. Maar goed, dat is ook niet zo gek: de kans dat Disney The Mandalorian opeens gaan cancelen is nihil.

Tijd om alvast vooruit te kijken dus, en dankzij een betrouwbare leaker kunnen we dat ook alvast doen. The DisInsider-hoofdredacteur Skyler Shuler heeft namelijk de werktitel van The Mandalorian seizoen 3 gelekt.

Ruimtepiraten

Volgens de doorgaans zeer goed ingelichte journalist zal het derde seizoen ‘Bucanneer’ genoemd worden tijdens de productie. Vertaald naar het Nederlands kom je dan uit op ‘zeerover’, oftewel, een piraat.

Krijgen we in seizoen 3 ruimtepiraten voorgeschoteld? Het lijkt er wel op. Dat zou niet de eerste keer zijn dat piraten een rol spelen in een Star Wars-serie. In The Clone Wars speelden ze ook al een rol. Piraten die ruimteschepen aanvallen, op zoek naar een buit om te jatten.

In een oneindig universum vol planeten, schepen en rijkdommen ligt het voor de hand dat criminelen als piraten aan de slag gaan. Maar goed, het blijft voorlopig dus bij die vermeende werktitel. Hoe groot de rol is die ruimtepiraten echt gaan spelen in The Mandalorian, blijft voorlopig een mysterie.

November

Wat niet een mysterie blijft, is de maand waarin de camera’s aan gaan. Diezelfde Skyler Shuler meldt namelijk op Twitter dat men al in november begint met filmen. Komende maand dus. Favreau bevestigde eerder al dat men van start zou gaan later dit jaar, dus november zou goed kunnen kloppen.

Disney+ voorkomt spoilers

Voordat het zo ver is hebben we nog seizoen 2 om naar uit te kijken. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn voor spoilers. In tegenstelling tot seizoen 1 krijgen zelfs journalisten dit keer de afleveringen niet eerder te zien dan Disney+-abonnees.

Deze serie bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5