The Minions of Midas: Netflix onthult brute trailer voor nieuwe misdaadserie Reageren

Netflix heeft komende maand een brute misdaadserie van formaat op de planning staan: Los Favoritos de Midas. Ook wel bekend als The Minions of Midas in het Engels. De nieuwe La Casa de Papel?

Meestal maakt de lancering van een Spaanse serie hier niet zoveel los, maar met Mateo Gil als schrijver achter dit project is The Minions of Midas andere koek.

The Minions of Midas

Je kunt hem kennen als de scènarist achter The Sea Inside, een topfilm uit 2004 met Javier Bardem in de hoofdrol. Daarvoor kon Gil een Oscar in ontvangst nemen voor de beste buitenlandse film. Ook leverde hij in 1997 Open Your Eyes af, een merkwaardige science-fiction film die op IMDb een verdienstelijke 7.7 scoort.

Dreigbrief

De serie volgt een rijke zakenman genaamd Víctor Genovés. Hij leidt een comfortabel leven, tot er op een dag opeens een dreigbrief op zijn deurmat ligt. De boodschap is duidelijk: hij moet al zijn aandelen verkopen en 50 miljoen euro betalen. Doet hij dat niet? Dan zal er een compleet willekeurig persoon om het leven worden gebracht.

Kiest Víctor zoals altijd voor zichzelf, of kiest hij de moeilijke weg? Dat laatste natuurlijk, en de trailer belooft een kat-en-muis-spel waar je U tegen zegt. De kans is overigens aanwezig dat die synopsis je bekend voorkomt, want Mateo Gil heeft het verhaal namelijk niet geheel zelf bedacht.

Netflix

The Minions of Midas is losjes gebaseerd op een gelijknamig verhaal van de schrijver Jack London. Die scheef het verhaal al in 1901, Mateo Gil schreef en regisseert een moderne versie. De eerste trailer belooft in ieder geval al veel goeds. Kers op de taart: de serie vertelt een rond verhaal in zes afleveringen. Geen ellenlang opgerekte serie dus. Laat maar komen Netflix!

Deze serie bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5