Zo bespaar je in één klap tot €100 per jaar aan energie. Reageren

Je hebt het waarschijnlijk niet door maar je media/ TV box die je van je provider hebt gekregen staat de hele dag op stand-by. Dat betekent dat het kastje gewoon stroom verbruikt, als je even geen tv kijkt. En veel ook!

Het gaat voornamelijk om de meest gebruikte TV kastjes van Ziggo & KPN. Deze gaan automatisch in stand-by als je ze even niet gebruikt. Volgens Ziggo bespaar je daarmee energie en de stand-by modus is ook nog eens milieuvriendelijk.

Toch klinkt dat mooier dan het daadwerkelijk is. De tv-kastjes verbruiken óók in stand-by modus ook een hoop stroom. Staat-ie dag en nacht op stand-by, dan kan dit je meer dan 100 euro per kastje per jaar kosten.

De oplossing

Een oplossing is natuurlijk om hem iedere keer van de stroom te halen nadat je hem gebruikt hebt, maar dit is natuurlijk vrij tijdrovend en omslachtig.

Onze oplossing: Koop een Android TV! Met een Android TV heb je geen aparte kastjes meer nodig! Je kunt namelijke elke denkbare (streaming)app downloaden. En dan bedoelen we niet alleen Netflix, Disney+, Videoland enz. maar ook Ziggo Go, KPN Play, T-mobile thuis en nog veel meer!

Zo kun je dus gewoon blijven genieten van alle denkbare live tv kanalen, films en series zonder dat je gebruik hoeft te maken van (omslachtige) en energie-slurpende kastjes. Dat is mooi meegenomen toch?

Nog meer voordelen

Een Android TV heeft nog veel meer voordelen dan het overbodig maken van je TV Box! 

Dankzij de Google PlayStore maak je namelijk gebruik van elke denkbare (streaming)app die er is waaronder Disney+, NLziet, KPN, Ziggo GO, ViaPlay, Amazon Prime, AppleTV+ en nog veel meer

Maar wist je dat je met een Android TV ook vele duizenden games kunt spelen? Je hebt hiervoor geen XBOX of Playstation meer nodig! 

Waar wacht je nog op? Je nieuwe Android TV staat voor je klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5