Zo geniet je tijdens het nieuwe F1 seizoen toch van het commentaar van Olav Mol… Reageren

Liefhebbers van de F1 hebben een lekker weekend voor de boeg, want zondag wordt de GP van Bahrein gereden.
Wat dus inhoudt dat het hele weekend in het teken staat van de F1 met trainingen en de kwalificatie!

De manier om F1 te kijken is in Nederland flink op de schop gegaan, want niet het oude-vertrouwde Ziggo zendt de het uit, maar Viaplay.

Heb je geen Viaplay of heb je hier geen zin in? Check dan de F1TV app! (klik hier voor meer informatie)

Veel mensen vinden het ook jammer dat na heel veel jaar Olav Mol deze presentator niet door Viaplay (Of F1 TV) gestrikt is om het commentaar te leveen.

Toch is er een oplossing voor de mensen die toch liever het commentaar van Olav willen horen!

De Grand Prix Radio App

In de vernieuwde Grand Prix Radio-app is een nieuwe functie te vinden waarmee je de beelden op je scherm gelijk kunt zetten met het commentaar van Olav Mol!

Dit gebeurt met een zogenaamde 'slider'. Het werkt als volgt: als je naar een willekeurige TV-bron kijkt stem je met de app precies af dat het racecommentaar gelijk komt te liggen met de beelden. Zo voorkom je dat je mogelijk al eerst te horen krijgt dat er bijvoorbeeld iemand crasht nog voordat je de beelden daarbij te zien krijgt, of andersom.

De slider is herkenbaar vormgegeven, zoals bij Spotify. Belangrijk is dat je in de app van Grand Prix Radio optijd de slider opstart, zo kan je een buffer opbouwen waardoor het synchroniseren uiteindelijk mogelijk is.

Het meest ideale zou zijn om vijf minuten voor aanvang van de Formule 1-uitzending de app al aan te zetten om zo die buffer op te kunnen bouwen. Olav Mol zal vervolgens ook duidelijk in zijn commentaar aangeven wat er op dat moment te zien is.

Het vertrouwde race-commentaar van Olav Mol zal te horen zijn op zaterdagen tijdens de (sprint)kwalificatie en tijdens de race.

Daarnaast zal ook Jack Plooij te horen zijn in zijn nieuwe rol als media-reporter tijdens het raceweekend.

Optimaal genieten van het nieuwe Formule 1 seizoen?
Natuurlijk op een nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5