2 x 6 romantische films voor Valentijn Reageren

Om lekker in de Valentijn-stemming te komen is het een heel goed idee om een heerlijk romantische of zoetsappige film aan te zetten. Maar welke?!

Er zijn zoveel romcoms dat we begrijpen dat kiezen best wel moeilijk is. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met films die sowieso de moeite waard zijn. All we need is love! Ook als je geen Valentijn viert. 😉

1. The Proposal 

Met Sandra Bullock en Ryan Reynolds in de hoofdrol kan het moeilijk geen leuke film zijn! Heb je deze film nog nooit gezien? Dan moet je daar absoluut snel verandering in brengen. Heb je hem wel al gezien, vind je het vast niet erg om hem nog eens te bekijken. Het is een echte feel good movie :-). 

2. Crazy Stupid Love

Zoals de meeste romantische komedies is ook Crazy Stupid Love een beetje voorspelbaar, maar dat maakt de film absoluut niet minder leuk. En uhmm, Ryan Gosling zonder shirt is al genoeg reden om de film te bekijken, toch? 

3. 500 Days of Summer

In deze film blikt Tom Hansen terug op 500 dagen met zijn ex-vriendin Summer Fin. Tom is helemaal kapot van de breuk en zou het liefst Summer weer terug willen veroveren. Zooey Deschanel en Joseph Gordon-Levitt vertolken de hoofdrollen. 

4. Silver Linings Playbook

Deze film is net even iets anders dan de meeste romantische films. Bradley Cooper speelt de rol van Patrizia en is net ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis voor zijn bipolaire stoornis. Hij ontmoet Tiffany, een weduwe gespeeld door Jennifer Lawrence. Zij zit net als ‘Pat’ in de knoop met zichzelf en heeft last van een depressie. Ze overtuigt Pat om samen met haar mee te doen met een danswedstrijd. 

5. The Notebook 

Pfff, bestaat zulke liefde tegenwoordig nog? Waarschijnlijk droomt ieder meisje van zo’n mooi liefdesverhaal. Het is heel knap als je het droog kunt houden tijdens deze film. Tijdens de trailer hebben we er al moeite mee op de redactie… En oja, ook hierin speelt yummy Ryan Gosling. 

6. Pride and Prejudice

Deze klassieker speelt zich af op het Engelse platteland rond de 19e eeuw. Verwacht een heleboel ouderwetse tradities en in deze tijd was de liefde vaak gedwongen. Er is ook een nieuwere versie van deze film met Keira Knightley, maar wij raden de versie uit 1995 aan. Het is wel een lange zit, de film duurt maar liefst 325 minuten.

7. The Bounty Hunter

Iets héél anders dan Pride and Prejudice is The Bounty Hunter. Twee exen komen elkaar op een vrij aparte manier tegen en raken natuurlijk in de problemen. Ze kunnen elkaar eigenlijk niet uitstaan, maar zal daar nog verandering in komen?

8. Dirty Dancing

 Deze klassieker moet natuurlijk ook in dit rijtje voorbij komen. Een verboden liefde doet het natuurlijk altijd goed in een film. En de iconische lift-scène in het water kennen we allemaal, dat willen wij ook wel met onze lover uitproberen. 😉

9. Four Weddings and a Funeral

Hugh Grant is de grote ster in deze film en is hier nog een stuk jonger! De film komt dan ook uit 1994. Meer dan twintig jaar geleden dus… Zoals de titel al doet vermoeden komen er vier bruiloften en één begrafenis voor in deze film en daar gebeurt van alles en nog wat. 

10. The Fault in Our Stars

Deze film is waarschijnlijk de grootste tranentrekker in het rijtje. Als je het hier bij droog kunt houden ben je wel een hele harde. Ook dit liefdesverhaal is er één om van te dromen, maar helaas wel een tragische variant. Must watch!

11. Pearl Harbor 

Pearl Harbor is een oorlogsfilm waar ook een mooi liefdesverhaal in voorkomt. En de enorme hunk Josh Hartnett speelt in deze film, zeker een reden om te kijken dus :-). 

12. The Lucky One 

Zac Efron. Do we need to say more? Alleen al bij de trailer zwijmelen we hier weg op de redactie. Het is een enorm romantisch verhaal en hun liefde is natuurlijk meant to be… 

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5