DE TOP-3 POPULAIRSTE FILMS OP NETFLIX Reageren

Nederland kijkt dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij… en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 The Dig (2021)


Regie:Simon Stone | Cast:Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, e.a.


Edith Pretty is een rijke weduwe die de amateurarcheoloog Basil Brown inhuurt om de grafheuvels op haar enorme landschap te laten onderzoeken. Onder de grond blijkt een bijzondere schat verstopt te zitten: een Angelsaksisch grafschip uit de zevende eeuw. De opgraving wordt al snel een strijdtoneel van verschillende partijen die met de eer willen strijken, en dan breekt ondertussen ook nog eens de Tweede Wereldoorlog uit.

#2 Bajocero (2021)


Regie:Lluís Quílez | Cast:Javier Gutiérrez, Karra Elejalde, Luis Callejo, e.a.


Een gevangenentransport wordt op een afgelegen weg op een zeer gewelddadige manier overvallen. De aanvallers willen een van de gevangenen die in de vrachtwagen zit en ze stoppen pas als ze hem eruit hebben. Martín, de politieman die de leiding heeft, moet vechten tegen iedereen in en om het voertuig en tegen een stille vijand: de ijzige kou.

#3 The Outpost (2020)


Regie:Rod Lurie | Cast:Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom, e.a.


Afghanistan, 2009. Een kleine groep Amerikaanse soldaten is gestationeerd in de buurt van het dorp Kamdesh om daar een gevaarlijke militaire buitenpost te verdedigen in de strijd tegen de Taliban. In oktober gaat het echter gruwelijk mis wanneer honderden Talibanstrijders de enclave, die verscholen ligt in een vallei tussen de bergen, onverwachts aanvallen. Geheel in het nauw gedreven, moeten de Amerikanen zichzelf zien te redden.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5