De volgende prijsverhoging van je Netflix-abonnement dreigt!

Een domper voor Netflix-gebruikers. Er komt mogelijk weer een prijsverhoging van de Netflix-abonnementen aan….we hebben afgelopen oktober nog een prijsverhoging gekregen. Is het jou opgevallen?

Netflix prijsverhoging

Er is een kans dat ook dit jaar de abonnementsprijzen van de streamingdienst verder omhoog gaan. Dit staat namelijk op de agenda van het bedrijf. Het is al zeker dat abonnees uit de Verenigde Staten en Canada  meer gaan betalen. Het basis abonnement gaat van 13,99 dollar naar 15,49 dollar per maand.

Het wat duurdere abonnement kost nu nog 18 dollar per maand en is straks 19,99 dollar. Ook Canada kan wachten op deze verhoging. De laatste keer dat er in Amerika een prijsverhoging is geweest was aan het einde van 2020.

Waarom deze prijsverhoging van de Netflix-abonnementen?

De oorzaak van de prijsverhoging van Netflix-abonnementen is de inflatie en de grote investeringen die de streamingdienst doet. Natuurlijk zit niemand te wachten op prijsverhogingen maar hopelijk krijgen wij er wel goede kwaliteitsseries voor terug! Laten we in elk geval hopen dat deze prijsverhoging ons voorlopig nog bespaard blijft in Nederland.

Gelukkig kun je de Netflix prijsverhogingen nu compenseren…

Wij verlagen namelijk alweer onze prijzen!

Wees er snel bij, want voor veel modellen geldt OP=OP…

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5