De 5 beste series nu op Netflix Reageren

Netflix zit stampensvol toffe series. Je verdwaalt bijna in al die content. Maar heb jij het allerbeste eigenlijk al van je watchlist kunnen strepen? Wij hebben de beste series op Netflix voor je op een rij gezet. Deze mag je echt niet missen!

5. The Witcher

Eind vorig jaar zette Netflix misschien wel hun grootste toekomstige serie ooit online. En dan hebben we het natuurlijk over de extreem goed ontvangen fantasyserie The Witcher. Een episch verhaal dat zich afspeelt in verschillende periodes met een drietal enorm sterke leads. Monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill), prinses Ciri (Freya Allan) en de oppermachtige magiër Yennefer (Anya Chalotra) bliezen ons meermaals omver in een adembenemende wereld. Dit is de verfilming waar gamers én boekenlezers van The Witcher al die jaren op wachtten.

4. La Casa de Papel

Deze verslavende Spaanse monsterhit is zó populair; alleen daarom moeten we ‘m wel op deze beste series op Netflix-lijst zetten. La Casa de Papel is misschien geen diep doordacht meesterwerk, maar wat boeit dat? Meesterbrein El Professor en zijn team getalenteerde criminelen zorgden voor loeispannende scènes die hun weerga niet kennen. We zien die (vele) plotgaten dan ook graag door de vingers. La Casa de Papel gaat al vier seizoenen als een speer en hopelijk gaat ‘t nog jáááren door.

3. Lucifer

Lucifer is een heerlijk hybride serie. Drama, thriller, misdaad, fantasy – het zit er állemaal in. En in Tom Ellis heeft de serie een haast perfecte lead gevonden. Hij speelt de op aarde neergedaalde duivel die een nachtclub runt. Ondertussen helpt hij detective Chloe Decker (Lauren German) om misdaden te ontrafelen en zijn mysterieuze krachten helpen daar enorm bij. Hadden we al verteld dat seizoen 5A, dat sinds augustus op Netflix staat, het allerbeste seizoen tot nu toe is?

2. The Umbrella Academy

Dé Netflix-serie waarbij je nooit wegdommelt: The Umbrella Academy. Deze op een comic gebaseerde superheldenshow is nooit saai, houdt het tempo gigantisch hoog en zit vol bijzondere, kleurrijke, knotsgekke, spannende en emotionele momenten. Dat laatste slaat vooral op de band tussen de geadopteerde Hargreeves-kinderen (inmiddels volwassenen) die worstelen met zichzelf, elkaar én hun superkrachten. De complexe familiegeschiedenis ettert door in elke scène en dat bedoelen we op een positieve manier. The Umbrella Academy laat bijna nooit een steek vallen en is je tijd meer dan waard.

1. Orange is the New Black

Op zoek naar een heftige, maar ook extreem luchtige gevangenisserie? Kijk niet verder dan Netflix’ eerste grote Original-serie Orange is the New Black. Hierin volgen we in eerste instantie de naïeve Piper, een chique New Yorkse die door haar criminele verleden in de vrouwengevangenis Litchfield belandt. En dat is… even wennen! Voor je het weet ben je helemaal hooked en wil je eigenlijk nooit meer afscheid nemen van de dames…

Deze series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5