Netflix bevestigt Narcos: Mexico seizoen 3 met nieuwe showrunner Reageren

Goed nieuws voor de fans van Narcos: Mexico, en dat zijn er nogal wat. Netflix heeft seizoen 3 van de populaire serie aangekondigd. Dat heeft de streamingdienst bevestigd aan The Hollywood Reporter.

De Netflix-serie speelt zich af in Mexico, waarbij de focus ligt op het Guadelajara-kartel. Diego Luna speelt kartelbaas Félix Gallardo, die van de wiethandel overstapt naar de gevaarlijkere maar winstgevendere cocaïnehandel. Hij staat centraal in de serie, recht tegenover DEA-agenten die zijn kartel proberen op te rollen. De eerste twee seizoenen kregen lovende kritieken en scoren hoog op IMDb en Rotten Tomatoes.

Nieuwe showrunner na vijf seizoenen

Showrunner Eric Newman doet een stap terug, terwijl co-auteur Carlo Bernard de nieuwe leidinggevende wordt. “Ik ben dankbaar voor mijn vijf jaar aan het roer van Narcos en Narcos: Mexico en trots op de mijlpalen van ons team”, zegt Newman tegen The Hollywood Reporter.

narcos mexico, seizoen 3, netflix
Showrunner Eric Newman doet een stapje terug (Afbeelding: EPA)

“Toen we begonnen met een tweetalige show in een land dat nog nooit zo’n productie had gezien, leek het een krankzinnig idee. Maar Netflix zag potentie en gaf ons het volle vertrouwen. Carlo Bernard is de eerste persoon die ik ooit over het project heb gesproken, meer dan 10 jaar geleden. Ik ben buitengewoon verheugd de leiding van seizoen 3 van Narcos: Mexico aan hem over te laten”, vervolgt de voormalige showrunner.

Narcos: Mexico seizoen 3 naar Netflix

Het derde seizoen is in totaal het zesde seizoen van alle Narcos-series. Het tweede seizoen van de Narcos-Mexico kwam in februari 2020 naar Netflix, ruim meer dan een jaar na het eerste seizoen. De releasedatum van seizoen 3 is nog niet bekendgemaakt, ook zijn er nog geen details over het plot en de nieuwe cast.

Deze serie bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5