De LG Omnipod: een multifunctionele woonkamer op wielen. Reageren

LG kennen we natuurlijk van zijn geweldige Smart TV's. Ze komen nu met iets “extremers" : een woonkamer op wielen: de LG Vision Omnipod.

Deze rijdende woonkamer heeft zelfs een persoonlijke digitale assistent aan boord. Naast de Omnipod laat LG ook een digitaal dashboard voor toepassing in de auto-industrie zien.

De Omnipod is een futuristisch mobiliteitsconcept voor een tijdperk waarin volledig autonoom gereden wordt. Het design is vrij rechttoe-rechtaan: de Omnipod is in feite gewoon een rijdend doosje met een rechtopstaande voor- en achterruit.

Aan de rechterkant zitten twee grote openslaande deuren die naar boven en naar beneden openen. Dat biedt een ruime instap naar het interieur van de Omnipod, bestaande uit een grote lounge en een aparte werkruimte voor de 'bestuurder' voorin.

Geheel in lijn met andere autonome concepten beschikt de Omnipod niet over een vorm van handmatige besturing.

LG propt de Omnipod vol met technologie. Centraal in de lounge, naast een comfortabele ligstoel, staat een groot verticaal scherm met daarop de digitale assistent Reah. Zij kan je helpen met diverse zaken, zelfs de begeleiding van een workout behoort tot de mogelijkheden.

Verder maakt LG riant gebruik van sfeerverlichting in het interieur.

Ook leuk: een minibar met daarin champagneflessen. Drinken en rijden tegelijk is immers geen enkel probleem meer wanneer de auto het werk doet.

LG vermeldt niet wat voor aandrijflijn de Omnipod heeft, maar gezien LG's ruime ervaring met het produceren van accu's ligt het voor de hand dat er een eigen accu in de bodem ligt.

Is een huis, TV en bar op wielen toch niets voor u? Profiteer dan vandaag nog van een nieuwe Smart TV met korting tot 50%!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5