Nieuwe documentaire onthult schokkende details over Hugh Hefner en Playboy Reageren

Je zou het bijna vergeten door alle commotie over de “seksuele" praktijken bij The Voice of Holland, maar het originele roofdier droeg een rode badjas!

Er komt binnenkort een nieuwe documentaire die schokkende onthullingen naar buiten brengt over de inmiddels vier jaar overleden Playboy oprichter Hugh Hefner. 

In de documentaire genaamd ‘Secrets of Playboy’ onthullen voormalig Playboy Bunnies alle duistere geheimen.

De makers van de docu-serie Secrets of Playboy omschrijven de Playboy Manison als “een gore speeltuin voor gebruik van verboden middelen, misbruik en zelfs bestialiteit.”

In de documentaire worden onder andere Holly Madison en Sondra Theodore, twee voormalige “vriendinnen” van Hugh Hefner, geïnterviewd.

 

Zo vertelt Sondra Theodore hoe de Playboy Mansion, het herenhuis van Hugh Hefner in Los Angeles, vijf dagen per week het toneel was voor groepsseks.

De nu 65-jarige vertelt ook hoe Hefner wekelijks zogeheten ‘Pig Nights’ organiseerde. Daarvoor huurde hij tientallen ‘lelijke prostituees’ in om het te doen met zijn vrienden. En dat was niet het enige.

In de Mansion gebeurden meer niet door de beugel kunnende praktijken. Zo zou Don Cornelius, een belangrijke televisieproducer, twee Playboy Bunnies gegijzeld hebben en tegen hun wil in bepaalde handelingen verricht hebben.

Releasedatum

Dat belooft een “interessante" docu te worden! Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op  deze onthutsende documentaire.

Het is namelijk eindelijk bekend gemaakt wanneer we ‘m kunnen bewonderen. Secrets of Playboy gaat in premiere op 24 januari op A&E.

Bekijk de trailer alvast hier:

Deze en alle andere spannende films, series & documentaires bekijk je natuurlijk het beste op je scherp geprijsde, nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5