Hier zat de hele wereld natuurlijk op te wachten: Netflix voor… honden! Reageren

Als je echt van je hond houdt dan neem je natuurlijk ook een abonnement op het nieuwe DOGTV: Netflix voor honden!

Of is het allemaal net een tikkeltje overdreven?

DOGTV biedt programma’s waar alle honden, van labrador tot chihuahua, van kunnen genieten.

Mocht je denken dat dit allemaal één grote grap is, heeft de streamingsdienst ook een heuse website, met allemaal informatie over hun missie. Het bedrijf zegt “op een missie te zijn om het leven van honden overal te verbeteren,” met een streamingsdienst die stress kan verminderen.

Voordat je van huis vertrekt en je hond alleen laat, kun je inschakelen op de kanalen ‘Stimulation’, ‘Exposure’ en ‘Relaxation’, allen met verschillende doelen.Verwacht dus ook geen informatieve programma’s over het houden van honden, maar enkel en alleen programma’s die voor honden zelf interessant zijn.

Het bedrijf stelt dat er veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan, voordat de streamingsdienst opgetuigd werd, speciaal om gedragsproblemen tegen te gaan die zich kunnen ontwikkelen wanneer honden alleen worden gelaten. “Met een groeiend aantal hondenbezitters tijdens de pandemie, die weer naar kantoor gaan, zorgt DOGTV ervoor dat honden zich relaxed en comfortabel voelen tot hun baasjes weer thuis komen,” aldus het bedrijf.

Tot nu toe is de streamingsdienst alleen te zien in de VS, het VK, Australië, Nieuw Zeeland en ook Denemarken. Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat het bedrijf ook de rest van de Europese markt op gaat. Wanneer dat zal gebeuren, is nog niet bekend.

Netflix voor mensen, honden en alle aanverwante wezens bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5