LG komt met draadloze XXL TV van 2,5 meter. Reageren

Nadat Samsung recent haar nieuwe “The Wall" MicroLED TV van 2 meter uit de doeken heeft gedaan vond LG dat ze niet meer achter konden blijven.

Niet alleen is de TV volledig draadloos, ook het scherm van 97 inch / 247 CM is helemaal van deze tijd!

Een tv aan de muur hangen is geen sinecure, vooral een TV van dit formaat. Maar de nieuwe Signature OLED-tv uit de M-serie van LG zou die taak veel gemakkelijker kunnen maken.

De gigantische 4K OLED-tv maakt gebruik van de draadloze Zero Connect-technologie om de spaghetti van AV-kabels van AV-ontvangers, settopboxen, soundbars of gameconsoles aan de achterkant van de tv effectief te elimineren. Zolang de OLED M3 stroom heeft, heeft hij geen andere kabels nodig!

Nu 100 dagen niet-goed-geld terug.

Als je het ons vraagt dan heeft elke TV die wij verkopen geweldige beeldkwaliteit, slechte TV's worden namelijk niet meer gemaakt! Ben je toch niet tevreden? Dan kun stuur je hem gewoon terug.

De draadloze verbinding van de M3 wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde Zero Connect-box – een gadget met een brutale naam die in wezen hetzelfde apparaat is als de One Connect-box van Samsung , behalve dat de Zero Connect-box een volledig draadloze verbinding met de M3 gebruikt in plaats van de dunne 'navelstreng' van Samsung.

Als zodanig kan elk AV-apparaat dat u met de M3 wilt gebruiken, van gameconsoles tot streaming mediaspelers , worden aangesloten op de Zero Connect-box, die vervolgens de audio- en videosignalen draadloos doorstuurt naar de M3. LG zegt dat je tot 4K-video kunt verzenden met 120 Hz, een belangrijk wapenfeit voor degenen die van plan zijn de M3 voor gaming te gebruiken.

Bij wandmontage zal de M3 volledig vlak tegen de muur hangen dankzij LG's nieuwe One Wall Design, een functie die hij deelt met LG's nieuwe G3 OLED evo TV . One Wall Design laat volgens het bedrijf geen zichtbare opening tussen de tv en de muur.

Er wordt al jaren geëxperimenteerd met manieren om audio en video draadloos naar tv's te sturen, en er is geen gebrek aan manieren om dit te doen met een normale tv, maar dit is de eerste keer dat een tv-fabrikant alles draadloos maakt (behalve de stroomtoevoer).

Deze historische terughoudendheid is waarschijnlijk te wijten aan de aard van draadloze signalen – ze zijn meestal zeer gevoelig voor verschillende soorten interferentie – en de wens om boze klanten te vermijden die geen betrouwbaar beeld en geluid kunnen krijgen. Bekijk hier beneden de presentatie van LG

LG's vertrouwen in het vermogen van Zero Connect om deze uitdagingen het hoofd te bieden komt voort uit haar onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen. Men zegt dat LG een algoritme heeft ontwikkeld dat “onmiddellijk het optimale transmissiepad identificeert". Tegelijkertijd beweert LG dat het algoritme veranderingen in de directe omgeving kan herkennen, zoals mensen of huisdieren die door de kamer bewegen, en het transmissiepad dienovereenkomstig kan aanpassen.

Toch is er maar zo veel dat een algoritme kan doen, en LG lijkt te erkennen dat M3-kopers mogelijk wat aanpassingen moeten doen om het systeem te laten werken zoals het zou moeten: de antenne van de doos kan worden gedraaid en/of gekanteld om beter uit te lijnen met de locatie van de tv. Op de verstrekte foto's ziet de Zero Connect-box eruit alsof hij een zeer duidelijke – en zeer korte – zichtlijn heeft naar de M3, wat suggereert dat kopers heel voorzichtig zullen moeten zijn bij het kiezen van een locatie voor de box.

Geen zin om jaren te wachten totdat de deze TV's betaalbaar worden?

Haal vandaag nog je eigen nieuwe Smart TV is huis vanaf slechts €8.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5