Samsung komt met ‘betaalbare’ TV van 5,5 meter Reageren

Tot nu toe konden alleen rijke mensen de ultieme Samsung TV van 5,5 meter betalen, waarvoor ze ook nog eens professional moesten inhuren om de ​​enorme MicroLED-tv te kunnen installeren (ons blog hierover vind je hier).

Samsung noemde die TV 'The Wall'. De 2023 versie wordt gelukkig, betaalbaarder, gebruiksvriendelijker en compacter!

Samsung zegt dat zijn nieuwe 76-inch MicroLED CX de “kleinste en meest betaalbare" MicroLED TV ter wereld is. Wat ons betreft een redelijk understatement als je bedenkt dat 76 inch neerkomt op een scherm van 193CM.

Samsung heeft nog geen indicatie gegeven hoeveel hij gaat kosten, maar “betaalbaar" zal zeker het volgende understatement zijn. De vorige versie van 110 inch (279CM) kost een coole €156.000, dus je zou kunnen aannemen dat het nieuwe 76-inch model in ieder geval vele tienduizenden euros zal kosten.

Nu 100 dagen niet-goed-geld terug.

Als je het ons vraagt dan heeft elke TV die wij verkopen geweldige beeldkwaliteit, slechte TV's worden namelijk niet meer gemaakt! Ben je toch niet tevreden? Dan kun stuur je hem gewoon terug.

Zodra het echt betaalbaar wordt, wat waarschijnlijk jaren gaat duren, zal MicroLED, OLED kunnen gaan als de beste tv-technologie. Het is helderder met vergelijkbare perfecte zwartwaarden en er is geen gevaar voor inbranden. Niet te verwarren met Mini-LED , MicroLED dankt zijn naam aan de miljoenen piepkleine pixels die het beeld rechtstreeks creëren, en de belangrijkste hindernis voor massale acceptatie is om die pixels (en schermen) klein genoeg te krijgen. Naast Samsung hebben ook LG en Sony MicroLED-modellen.

Samsung blaast verder hoog van de toren met de technische details van de schermen, waaronder “zijn 20-bits zwartdetail, 240 Hz variabele verversingsfrequenties en responstijd van 2 nanoseconden", maar verwacht wordt dat het belangrijkste voordeel van de beeldkwaliteit ten opzichte van OLED neerkomt op een ongekende helderheid.

Dat gezegd hebbende, de huidige OLED-schermen zijn behoorlijk helder en Mini-LED-LCD's zijn zelfs nog helderder, en beide kosten duizenden minder dan MicroLED.

Geen zin om jaren te wachten totdat de MicroLED CX TV's betaalbaar worden?

Haal vandaag nog je eigen nieuwe Smart TV is huis vanaf slechts €8.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *