May the LG be with you: LG komt met “Star Wars” OLED TV Reageren

LG en Lucasfilm hebben de handen ineen geslagen om een ​​speciale editie OLED-tv met Star Wars-thema te maken die zowel bedekt is, als vol met verwijzingen naar dat verre, verre sterrenstelsel.

De nieuwe LG 65-inch OLED evo C2, zit zo vol met fanservice dat zelfs de distributie Star Wars-themed is.

Slechts 501 van deze tv’s zullen beschikbaar zijn in de VS en Duitsland, wat zelf een knipoog is naar het 501e kloonbataljon (uit The Clone Wars). Hoewel de aankondiging van LG een beetje onduidelijk is of dat 501 sets in totaal of 501 voor elke regio betekent.

May the TV be with you
Darth Vader siert de verpakking, wat waarschijnlijk geen verrassing is, maar de nieuwe Star Wars OLED heeft ook wat lijkt op een gegraveerd keizerlijk insigne op de case van de TV.

Hij wordt tevens geleverd met Star Wars afstandsbediening en een interface die is ontworpen om eruit te zien als een lichtzwaard.

Ook maakt Darth Vader-ademhalingsgeluiden wanneer je hem aanzet. Oh, en er is een galerij vol Star Wars-afbeeldingen die vooraf zijn geïnstalleerd en kunnen worden bekeken wanneer de tv inactief is of in de galerijmodus.

Afgezien van de Star Wars-heid, is het door en door een LG OLED evo C2.
Hij biedt dezelfde beeld- en geluidskwaliteit, samen met zelfverlichte pixeltechnologie die volgens LG scherpere beelden en rijkere kleuren produceert.

Waar en wanneer te koop?

LG heeft niet gespecificeerd wanneer de set te koop zal worden aangeboden of hoeveel hij gaat kosten, hoewel het niet onredelijk is om te verwachten dat het iets meer zal zijn dan de €3000 waar de reguliere 65-inch C2 voor verkocht wordt, aangezien het een limited edition is.

Geen zin of geld om €3000 voor een TV neer te tellen?
Wij geven je 5 redenen waarom je vanaf €300 ook al een prima TV hebt! Klik hier

Pssst… je hebt nu al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8,- per maand!

Check snel alle deals…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5