Nieuwe streamingdienst Showtime komt naar Nederland & België. Reageren

De nieuwe streamingdienst is zeker niet de minste. Niet alleen bevat de bibliotheek van deze service een groot aantal films van Paramount en Universal, daarnaast heeft ze net als HBO Max ook een overeenkomst met de studio Warner Bros.

Door de komst van deze nieuwe streamingdienst kan er worden gerekend op zomaar even meer dan 10.000 uur aan nieuwe content. 

SkyShowtime is een gezamenlijke streamingdienst van ViacomCBS en Comcast, twee van de grootste mediabedrijven in de Verenigde Staten.

Psst…€10 korting op een toch al goedkope TV?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Wat kunnen we zien?

De content van SkyShowtime bestaat uit series en films van tv-zenders MTV, Nickelodeon en Showtime. Daarnaast vind je dus de aangekochte en originele content van Paramount Plus en Peacock. 

Paramount Plus heeft alle Star Trek-series, er komt een nieuwe Criminal Minds aan en er wordt gewerkt aan een vervolgfilm op Teen Wolf. Op de dienst vind je ook series van Nickelodeon zoals The Fairly Oddparents, iCarly en Rugrats. Tevens komen nieuwe bioscoopfilms rap naar de streamingdienst, zoals Top Gun: Maverick en Mission: Impossible 7.

Je vakantiegeld verdubbelen?

Check snel onze financieringsmogelijkheden. Nu ook in België & Duitsland!

Peacock heeft in de Verenigde Staten een hoop klassiekers, zoals 30 Rock, Battlestar Galactica, Cheers, Frasier, Everyone Loves Raymond en Will & Grace. Daarnaast worden er nieuwe series gemaakt, zoals een nieuwe Saved by the Bell, een nieuwe Punky Brewster en een animatieserie rond Curious George.

Of alle content ook naar Europa komt is onduidelijk. Veel series die in de Verenigde Staten exclusief bij deze diensten te zien zijn, vind je in Nederland bij andere streamingdiensten. Denk aan Star Trek: Discovery bij Netflix en Star Trek: Picard bij Prime Video. Het is mogelijk dat je straks een SkyShowtime-abonnement nodig hebt om deze en andere series verder te kijken.

Hoeveel een abonnement op SkyShowtime gaat kosten werd tot dusver ook nog niet bekend gemaakt.

Wat wel al bekend gemaakt is, is dat je Showtime het beste bekijkt op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *