TCL komt met eerste ‘betaalbare’ Mega TV van 2,5 meter! Reageren

TV bouwer TCL komt dit jaar met een enorme 98-inch, oftewel 2,5 meter 4K QLED-tv .

TCL Europe onthulde vorige week zijn 2022 tv-line-up. De nieuwe high-end lcd-tv’s zijn voorzien van miniLED-zone dimmen voor verbeterd contrast en controle van de achtergrondverlichting. Andere functies zijn onder meer Google/ Android TV, HDMI 2.1, Onkyo-geluid, multi-HDR-ondersteuning en AirPlay 2.

De tv’s kunnen worden gezien als directe alternatieven voor de 4K lcd-tv’s van Samsung en Sony, en TCL heeft zijn vlaggenschip TV aanzienlijk lager geprijsd dan de QN95B en Sony’s X95K van Samsung, die beide een vergelijkbaar miniLED-zone dimsysteem hebben.

Psst… €10 korting scoren op je nieuwe Smart TV?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Betaalbaar is relatief…

De 98-inch C735 4K QLED-tv gaat in Europa 6000 euro kosten. 

Sommige van de 2022-modellen van TCL zijn al beschikbaar in Europa, terwijl de andere toestellen in mei en juni zullen worden gelanceerd. De 98-inch XXL TV zal naar verwachting iets later in het jaar in de winkel liggen (of staan).

Wist je dat TCL de nummer 3 TV fabrikant ter wereld is?

TCL is een grote speler op de electronica markt van Chinese origine. Hoewel dit merk in Nederland nog niet zo bekend is, staat TCL in andere landen (bijvoorbeeld Amerika) bekend als sterk televisie merk. TCL is de nummer 3 van de wereld als het aankomt op de productie van televisies.

TCL: The Creative Life

TCL staat voor The Creative Life en dat is een passende naam wanneer we naar hun televisies kijken. TCL televisies zijn compact en hebben een uniek design. Daarnaast leveren ze een optimale beeldkwaliteit. De LED televisies van TCL beschikken bovendien over een Wide Color Enhancer. Deze functie zorgt ervoor dat alle kleuren perfect worden weergegeven op uw tv.

Gelukkig heb je bij TV Outlet nu al een TCL Smart TV vanaf slechts €191!
Check snel ons gehele TCL assortiment…

Dankzij Android TV zijn alle TCL TV’s ook superslim!

Dat Android TV’s de aller-slimste TV’s zijn momenteel wist je natuurlijk al, dankzij de Google PlayStore maak je namelijk gebruik van elke denkbare (streaming)app die er is waaronder Disney+, NLziet, KPN, Ziggo GO, ViaPlay, Amazon Prime, AppleTV+ en nog veel meer.

Maar wist je dat je met een Android TV ook vele duizenden games kunt spelen? Je hebt hiervoor geen XBOX of Playstation meer nodig! Sluit gewoon een TV gaming controller aan (zoals deze hier) en gamen maar!
Zie ook: 5 Redenen waarom Android TV’s de aller-slimste TV’s van dit moment zijn (KLIK)

Vakantiegeld binnen? Trakteer jezelf dan op een nieuwe Smart TV! Dan kom je de zomer altijd door, ongeacht het weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *