Nooit meer de vaatwasser inruimen of het gras maaien. Reageren

De vaatwasser inruimen, het gras maaien of de was ophangen. We doen doen het een aantal keer per week en hebben er meestal helemaal geen zin in.

Wellicht is het binnenkort allemaal verleden tijd! Dyson (van de stofzuigers) werkt namelijk aan robots die huishoudelijke taken kunnen overnemen.

Butler Robots

Dyson laat voor het eerst enkele van hun prototype robots zien die huishoudelijke taken uitvoeren. Van het stofzuigen van meubels tot borden uit de vaatwasser halen en speelgoed opruimen: ze doen het! In de video hier beneden zie je ze aan het werk.

Het bedrijf is wel nog op zoek naar meer ‘geniale’ robot-ingenieurs om de huishoudelijke hulpjes door te ontwikkelen en te verfijnen voordat ze op de markt komen.

De komende jaren steekt het bedrijf ruim 3 miljard euro in de ontwikkeling van eigen robotica. Volgens Dyson kan een dergelijk product tegen 2030 al op de markt zijn.

Wist je dat je met al onze Smart TV’s ook slimme taken kan uitvoeren? Met onze Smart TV’s kun je namelijk al je Smart home apparaten bedienen!

Check snel al onze nieuwste toestellen en scoor altijd tot 50% korting op de adviesprijs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5