Top 3 Disney+ films met Dolby Vision Reageren

In de bioscoop is het al jaren DE standaard voor het opnemen en weergeven van films: Dolby Vision.

Tijd dus voor een top 3 films op Disney+ met ondersteuning voor deze bioscoop modus!

Wat is Dolby Vision?

Wat is Dolby Vision?

Een televisie met HDR ondersteuning heeft een groter en gedetailleerder kleurbereik. Zo zie je meer kleurdetail in donkere schaduwen of lichte delen in het beeld, zoals de zon.

Dolby Vision is een HDR formaat dat is ontwikkeld door Dolby om voor welk beeld dan ook de beste kleurweergave te tonen. Films en series van grote studio’s worden vaak met Dolby Vision opgenomen.

Daarom bekijk je in veel bioscopen films in Dolby Vision HDR. Veel televisies ondersteunen het HDR formaat ook.

De 3 must see DOLBY VISION films, te zien op Disney+:

1: The Jungle Book

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

2: Black Panther

T’Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T’Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.

3: Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

Vandaag is jouw geluksdag…

Deze 3 geweldige TV’s met Dolby Vision ondersteuning zijn namelijk nu NERGENS GOEDKOPER!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5