Wat is Apple TV+ en wat kun je ermee? Reageren

Iedereen kent natuurlijk Netflix, Videoland en Disney+ wel. Maar wist je dat Apple ook al geruime tijd een eigen Streamingdienst heeft?

En nee, je hoeft niet perse in het bezit te zijn van een Apple apparaat.

De dienst is bedoeld als Apple’s directe concurrent voor Netflix, Amazon Prime Video en Disney+, en presenteert alleen originele programma’s – allemaal via de bestaande Apple TV-app die op vrijwel alle denkbare apparaten beschikbaar is.

Hier vind je alles wat je moet weten over Apple TV+, inclusief hoeveel het kost, hoe het werkt en welke programma’s het biedt.

Wat is Apple TV+?

Apple TV+ is de thuisbasis van Apple voor originele films en series.

Het is beschikbaar op basis van een maandabonnement en beschikbaar op verschillende platforms via de nieuwste versie van de Apple TV-app. Apple TV+ biedt advertentievrij, exclusief materiaal dat door Apple zelf is geproduceerd.

Om het succes van zijn eerste uitstapje naar origineel materiaal te verzekeren, werkte Apple voor de lancering van de dienst samen met enkele van de grootste namen in Hollywood, zoals Steven Spielberg, Oprah Winfrey, JJ Abrams en zelfs Pino!

Hoeveel kost Apple TV+?

Apple TV+ kost € 4,99 per maand voor een gezinsabonnement. Geïnteresseerde gebruikers kunnen Apple TV+ bovendien 7 dagen op proef nemen om gratis naar content te kijken.

Ook geeft Apple iedereen die een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV koopt 3 maanden gratis Apple TV+. Je moet dit echter wel claimen en als je al eerder aanspraak hebt gemaakt op een aanbieding voor gratis Apple TV+, kun je het niet nog een keer krijgen – dus controleer de voorwaarden van Apple als je van plan bent deze weg te bewandelen.

Welke apparaten ondersteunen Apple TV+?

Apple TV+ is beschikbaar in de Apple TV-app op iOS/iPadOS-apparaten en Mac. Het maakt ook deel uit van de gebruikersinterface van de Apple TV set-top-box.

Het is ook beschikbaar op bepaalde smart-tv’s (Samsung, LG en Sony), evenals op Roku, Amazon Fire TV, Google TV-apparaten en PlayStation- en Xbox-consoles. Ook op alle Android TV’s kun je de Apple TV+ app installeren.
(klik hier om alle Android TV’s te bekijken)

Apple Originals-programma’s en films

Apple TV+ werd gelanceerd met slechts negen Apple Originals die bekeken konden worden, maar dat zijn er nu veel meer en er komen elke maand nieuwe Apple Originals bij, dus er is nu een behoorlijk uitgebreide catalogus.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

Ted Lasso
Ted Lasso, misschien wel de meest succesvolle serie van Apple TV+, volgt het leven en de tijden van een ongelukkige voetbalcoach. Er zijn al twee seizoenen voorbij en we kijken vol verwachting uit naar seizoen 3 van Ted Lasso.

Severence
Een science fiction thriller, mensen zeggen geweldige dingen over Severance en het is al bevestigd voor een tweede seizoen.

Oprah’s Boekenclub
Oprah Winfrey presenteert dit interviewprogramma, dat in het teken staat van auteurs en hun boeken, als onderdeel van een uitgebreid partnerschap met Apple. Ze werkt ook aan twee nieuwe documentaires. De eerste gaat over seksuele intimidatie en heeft als werktitel Toxic Labor, terwijl de andere gaat over geestelijke gezondheid in samenwerking met prins Harry.

The Morning Show
Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carrell spelen de hoofdrol in een serie over wat er zich achter de camera’s afspeelt van de verschillende ochtendshows waar miljoenen Amerikanen elke dag mee wakker worden.

 

CODA
Apple’s Oscar-winnende coming-of-age drama over het kind van dove volwassenen.

Alle AppleTV+ films & series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5